• We hadden niets te doen dus hebben samen maar een bedrijfje opgericht.

 • Mijn naam is Lambert Bekelaar en ben een geboren Vlaardinger, nu met vrouw Nelleke en Zoon Gio woonachtig in het rustige Bleiswijk.

  Volgens Aase Henschien ben ik een betrokken ouder bij het Jo 19-1 team, wel bijzonder is dat men dit al opgemerkt heeft in een zo korte tijd gezien het gegeven dat onze zoon Gio pas sinds dit jaar voor VOC uitkomt en wel met veel plezier als keeper bij het genoemde o19 team.   

  Wil bij deze wel bekennen dat ik als oud speler uit lang vervlogen tijden en later als trainer iets meer dan gemiddeld interesse heb in het spelletje voetbal en zeker in teams waar onze zoon dan speelt.

  De betrokkenheid waar ik van ‘beschuldigd’ word zal zijn dat ik voor het team de oefenwedstrijden zou gaan regelen, plannen en zo nu en dan zou gaan fluiten en misschien ook wel door het ‘verjaardagsfeestje’ van Gio met het kratje bier.

  Veel te regelen was er na 1 oefenwedstrijd tegen Nieuwerkerk al snel niet meer en het fluiten is ook tot 1 potje beperkt gebleven helaas.

  Over spelen gesproken moeten wij met z’n allen constateren dat dit al lange tijd niet gaat zoals men gewend en gewoon was,  2x p. week trainen en dan elk weekend naar de club om je wedstrijd te kunnen spelen, het achteraf nog even hebben over alles wat wel en niet goed ging en nog veel meer onzin wat vaak uitmond in nog maar meer onzin.

  Heerlijk toch zo nu en dan moet je maar denken, ja toch, niet dan.

  Nee, dit is zeker niet de meest geweldige tijd voor liefhebbers van het spelletje voetbal, de vraag in deze rubriek is echter wat doe je als er niet gevoetbald  wordt op VOC.

  Het uitslapen op Zaterdagochtend ben ik wel een beetje beu aan het worden, het klussen idem dito, en ook boodschappen doen op zo’n dag doen wij niet meer.

  Wat er nog wel eens gedaan wordt, is naar een natuurgebied rijden om aldaar een wandeling te gaan maken. Recent is er door mij en zoon Gio een bedrijf opgericht wat zich zal gaan richten op vernieuwende en bijzondere sport activiteiten in de ruimste zin van het woord en dat is waar nu veel aandacht en energie ingestoken wordt door ons beide.

  Laten wij de hoop uitspreken dat de regio- cup voor de jeugd toch nog plaats zou kunnen vinden en er nog wat leuke potjes gespeeld gaan worden, dit zou goed zijn tegen de toch wel enigszins ontstane verveling.

 • Als voetballer in actie zo’n 40 jaar geleden bij DHS (foto uit Het vrije volk )  met weemoed , haha