• Lachende gezichten, internationale clubkleuren, enthousiast publiek. 

  Een vroege wandelaar of voorbijganger heeft reeds ontdekt dat op de zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur alweer enkele weken een prachtige interne competitie wordt gespeeld op VOC door de kleine sterren van de jeugd onder 7 (F-mini’s). Het is daarbij weer ouderwets druk en gezellig langs de lijn.

  Circa 50 enthousiaste kinderen geboren in 2015 draaien wekelijks mee aan de Hazelaarweg in de eigen ‘VOC mini’s Champions League’.  

  Vol passie vertegenwoordigen en verdedigen energieke jongens en meisjes de clubkleuren van grote club als Juventus, Real Madrid, Manchester City, Barcelona, Liverpool en Chelsea. 

  Er worden - onder enthousiaste aanmoediging van vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s - wedstrijdjes gespeeld van 4 tegen 4 zonder vaste keeper. Dribbelen, passeren, scoren, juichen: alles komt voorbij. Na afloop nog even penalty’s schieten en dan wordt er met een moe en voldaan gevoel nog even afgezakt naar het clubhuis voor een appelsap, tosti, chocomel of nog een extra koffie voor de ouders. En passent wordt er nog een blik geworpen op de senioren die inmiddels ook gretig hun voetbalkunsten vertonen. 

  Alle facetten die het verblijven op een voetbalclub zo mooi maken zijn (post corona) gelukkig allemaal weer aanwezig op VOC. 

  Goed presteren kan alleen door een goede voorbereiding 
  Iedere woensdagmiddag wordt er door de welbekende en zeer ervaren hoofdtrainers Marco de Vries en Lodewijk Volgers en hun trainersgilde hard gewerkt. Met enorm veel enthousiasme worden de kinderen de basisvaardigheden van het voetbal bijgebracht. De ontwikkeling op voetbalgebied is na enkele maanden bij veel kinderen dan ook al goed zichtbaar. Een nieuwe generatie VOC’ers staat op: voetballende kinderen en enthousiaste ouders die zich ontwikkelen in het trainerschap. Zeer waardevol en mooi om te zien.

  Nog een aantal plekken vrij
  Vanwege corona zijn er landelijk helaas minder kinderen lid geworden van sportclubs. Ook de KNVB heeft hier echt last van. Des te meer bijzonder dat bij de 07 van VOC nu alweer 50 enthousiaste kinderen wekelijks genieten van de ontwikkeling op sportgebied. Ieder nadeel heeft z’n voordeel; want er zijn nog een aantal plekjes vrij in de selecties van onze Champions League teams. Kinderen met geboortejaar 2015 kunnen nu nog worden geplaatst. 

  Interesse?
  Voor meer informatie of een proeftraining op de woensdagmiddag kunt u contact opnemen met Gerben de Jong (coördinator 07) via onderstaande contactgegevens.

  Geïnteresseerden zijn uiteraard ook allemaal van harte welkom om eens te komen kijken op zondagochtend naar al dat aanstormend talent. 

  De poort is open en de koffie staat klaar!

   

  Gerben de Jong
  Coördinator 07

  Tel/app: 06 188 122 19 of mail naar JO07@voc-rotterdam.nl