• Het VOC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie op 28 februari en 1 maart

  Wat was het weer een feest en wat hebben we, ondanks het wisselvallige weer, genoten met zijn allen tijdens het VOC Voetbalkamp in de kerstvakantie! Graag zien we jullie kinderen allemaal weer terug bij het voetbalkamp in de voorjaarsvakantie! Op 28 februari en 1 maart is het VOC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie, schrijf uw kind in voor 31 januari om te profiteren van de vroegboekprijs van € 105,- ! Het VOC Voetbalkamp is voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. 

  Helaas was het in de kerstvakantie door de corona maatregelen niet mogelijk maar deze keer hopen we wel weer gebruik te kunnen maken van de sporthal! Het VOC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie zal dus zowel binnen als buiten plaatsvinden! Het is het voetbalkamp waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens het VOC Voetbalkamp dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

  Thema: Olympische Winterspelen
  Het thema van het VOC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie is: ‘De Olympische Winterspelen’. De hele maand februari staat in het teken van de Olympische Winterspelen die worden gehouden in Peking. Tijdens het voetbalkamp zullen de kinderen kennis maken met allerlei disciplines die we kennen van de Olympische Winterspelen. Het voetbalkamp draait dus om meer dan alleen voetbal! Shorttrack, de biatlon en curling, het zal allemaal voorbij komen! Een groot landentoernooi, met de meest succesvolle landen van de Olympische Winterspelen, zal uiteraard niet ontbreken! Maar vergeet niet: meedoen is leuker dan winnen!

  Vroegboekprijs € 105,- voor 2 dagen bij inschrijving tot 31 januari
  Als u uw kind deze maand nog inschrijft voor het VOC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie dan profiteert u nog van de vroegboekprijs van € 105,-. Na 31 januari geldt de reguliere prijs van € 115,- voor 2 dagen.

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.  

  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com

  We verwelkomen uw kind graag op 28 februari en 1 maart bij het VOC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie! Tot dan!