• Op V.O.C. ontbreekt het onze jeugd niet aan voetbalplezier in coronatijd. Dat was al zo voor de kerstvakantie en de jaarwisseling, maar ook dit nieuwe jaar is het weer volle bak voetbal voor onze jeugd.

    Vanaf zaterdag 16 januari 2021, onder het vallen van de eerste sneeuwvlokken, speelt onze hele V.O.C. jeugd in een nieuw opgezette interne competitie. Alle teams van de onder-, midden- en bovenbouw, zijn ingedeeld in verschillende poules. Binnen zo’n poule spelen teams steeds gedurende drie weken op de zaterdagen hun onderlinge wedstrijden. Na drie weken schuift van elke poule de winnaar door naar de poule erboven, terwijl het laatst geëindigde team opschuift naar de poule eronder. Zo komen teams uiteindelijk automatisch in een poule terecht van vergelijkbaar niveau en wordt, behalve heel veel plezier, ook een competitief element toegevoegd in een tijd waarin teams het al zo lang zonder hun eigen competitie moeten stellen. Aan de opzet voor deze nieuwe interne competitie-opzet is onder Thomas Verhaar heel hard gewerkt door Olivier Noordam en Kevin Kanu.  Door de inzet van velen, coronacoaches, JVC, teambegeleiding, trainers, coördinatoren en alle andere vrijwilligers die hierbij betrokken zijn, maken we zo op V.O.C. binnen de beperkingen die er zijn mogelijk wat belangrijk is voor onze jeugd.

    Aan onze jongens en meisjes die nog op de basisschool zitten wordt, met ingang van dinsdag 12 januari, tijdelijk de mogelijkheid geboden om ook op de dinsdagmiddagen en donderdagmiddagen te komen voetballen op V.O.C.. Op die twee middagen worden voor hen, van 15.00-16.00 uur en van 16.15-17.15 uur, wedstrijdjes of een toernooitje georganiseerd door Marco, Lodewijk en Fred.