• Zonen & dochters van V.O.C. 2021/2022

  Jaargang 15 (november 2021) van de Nieuwsbrief over de “Zonen en Dochters van V.O.C.”

  Met veel trots stelt V.O.C. de jongens en een meisje aan jullie voor, die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. (BVO)

  Te beginnen met Aleysha Thomas, door haar heeft deze rubriek een andere naam gekregen en heet nu “Zonen en Dochters van V.O.C”. Zij speelt in de MO16 bij Excelsior. Aleysha is de dochter van Andrew Thomas. Hij was assistenttrainer bij ons eerste elftal. Aleysha is een fantastisch rolmodel voor de meer dan 150 meisjes die inmiddels bij VOC spelen.

  Bij Excelsior spelen ook de volgende jongens: Matthijs en Cian in JO16, Thies in J014, Matteo in JO13, Joep in JO12 en Naufel in de JO11. Drie van onze zonen spelen dit seizoen bij Sparta: Timo in JO16, Ben in JO14 en Morris in de JO11.

  En wij hebben twee fantastische spelers die bij Feyenoord spelen: Cedric in JO17 en Joshua in JO13.

  Helaas is Thomas Verhaar niet naar V.O.C. terug gekomen nadat hij gestopt is als profvoetballer. Hij speelt nu bij AFC en wij wensen hem veel plezier en succes.Thomas was vorig jaar HJO bij V.O.C maar deze mooie taak heeft hij beëindigen door zijn drukke werkzaamheden als assistent-trainer bij Excelsior. Hij is daar spitsentrainer.

  Ook Dean das Dores is niet terug gekomen naar V.O.C. Nadat hij niet in de opleiding bij Sparta mocht blijven, kon hij nog geen afscheid nemen van zijn droom om profvoetballer te worden. Hij speelt nu bij Spartaan ’20. En wij wensen hem daar heel veel plezier.