• Rotterdam Sportsupport over Omarm Rotterdam op V.O.C.

 • De jeugdteams van de Rotterdamse cricket- en voetbalvereniging V.O.C. hebben onlangs de aanvoerdersband van de campagne ‘Omarm Rotterdam!’ ontvangen. De Sportplusvereniging organiseerde in samenwerking met Rotterdam Sportsupport een speciale sport- en speldag die in het teken stond van diversiteit en inclusie. De jeugdspelers leerden tijdens deze sport- en speldag wat het betekent wanneer je de aanvoerdersband draagt. Waar staat de band voor? En welk gedrag hoort hierbij? De aanvoerders van de jeugdteams (bovenbouw) hebben de band ontvangen. Bij de onderbouw rouleert de band via de trainers.

  Met een opkomst van ruim 400 jeugdleden werd met deze geslaagde dag het sportseizoen afgesloten.

  De VOCabulaire heeft hier al een mooi artikel over geschreven, dat via deze link te lezen is.

  Dank voor de organisatoren vanuit Rotterdam Sportsupport en V.O.C. die samen met de vrijwilligers, coaches, teambegeleiders, ouders en de sponsorcommissie van V.O.C. hebben gezorgd voor een gezellige dag met sport- en spelplezier.

  Vanuit Rotterdam Sportsupport is een nieuwsbrief uitgebracht met informatie en beelden van de V.O.C. sport/speldag ‘Omarm Rotterdam’. Klik op deze link voor de nieuwsbrief en de video.

  Foto’s van de dag: klik hier.