• De V.O.C. Voetbalschool gaat beginnen!

  De V.O.C. Voetbalschool is voor alle kinderen van 8 t/m 14 jaar, die extra gemotiveerd zijn om te werken aan de verbetering van hun skills. Een inspirerende extra training van een uur per week onder begeleiding van uitstekende coaches die de kinderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

  Inspirerend programma

  De V.O.C. Voetbalschool heeft een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en leert beter te presteren.

  •  Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills
  •  Uitstekende coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen

  De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. Daarnaast wordt coaching gegeven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen, omdat je van voetbal zo veel meer kan leren dan alleen beter leren voetballen.

  Head of Coaches en trainers

  De trainers zijn ervaren jeugdtrainers van V.O.C., die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen. De V.O.C. Voetbalschool training zal door Kevin Kanu worden gegeven.

  Tijden, leeftijden en kosten

  De V.O.C. Voetbalschool in het voorjaar is op zondagochtend. De kosten bedragen € 10,- per training. De V.O.C. Voetbalschool wordt geïnd door middel van een automatische incasso per 10 trainingen.

  Zondag:

  10:00 - 11:00 kinderen van 8 t/m 9 jaar
  11:00 - 12:00 kinderen van 10 t/m 14 jaar

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via bovenstaande link. 

  Corona maatregelen

  V.O.C. en Ubuntu Sport nemen de verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus, daarom zijn, direct na de eerste uitbraak van het virus al, alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.

  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

  We verwelkomen uw kind graag op 5 of 7 maart bij de eerste V.O.C. Voetbalschool training van 2021! Tot dan!

  Met vriendelijke groet,

  V.O.C. Voetbalschool

   

  Schrijf je in voor de V.O.C. Voetbalschool op zondagmorgen