• In de herfstvakantie op 18, 19 en 20 oktober is er het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Tijdens het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie is het thema: FIFA 22. Schrijf snel in om uw kind in de herfstvakantie heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

  Het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie
  Het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie is het leukste voetbalkamp van Rotterdam en omgeving. Het is het voetbalkamp waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens het V.O.C. Voetbalkamp dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

  Thema: FIFA 22
  Het V.O.C. Voetbalkamp is sowieso meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie is het thema dit keer: FIFA 22.

  Vroegboekprijs € 109,- voor 3 dagen bij inschrijving tot 30 september
  Als u uw kind inschrijft voor 30 september voor het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie dan profiteert u van de vroegboekprijs van € 109,-. Na 30 september 2021 geldt de reguliere prijs van € 125,- voor 3 dagen.

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link

  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

  We verwelkomen uw kind graag op 18 oktober bij het V.O.C. Voetbalkamp in de herfstvakantie! Tot dan!