• De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie vinden plaats op 3, 4 en 5 mei. De V.O.C. Voetbaldagen zijn voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar en vinden geheel buiten plaats. De V.O.C. Voetbaldagen vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

  Schrijf uw kind snel in via deze link.

  De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie
  De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie zijn de leukste voetbaldagen in Rotterdam en omgeving. Het zijn de voetbaldagen waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens de V.O.C. Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

  Thema: Champions League
  De V.O.C. Voetbaldagen zijn sowieso meer dan voetbal. Tijdens de voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens de V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie is het thema dit keer: Champions League.

  Vroegboekprijs € 109,- voor 3 dagen bij boeken tot 31 maart
  Als u uw kind inschrijft in maart voor de V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie dan profiteert u nog van de vroegboekprijs van € 109,-. Na 31 maart 2021 geldt de reguliere prijs van € 125,- voor 3 dagen.

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link

  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

  We verwelkomen uw kind graag op 3 mei bij de V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie! Tot dan!