• Kom je ook naar de leukste voetbaldagen van de Rotterdam? In de zaal van de Wilgenring leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. De perfecte invulling voor de vakantie! Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een nog betere voetballer!

    We leren je niet alleen voetballen, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje (en dus beter presteert)! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

    Thema 
    Het thema van deze Voetbaldagen is 'Een reis rond de wereld'. Tijdens twee dagen vol voetbal komen de kinderen spelenderwijs in aanraking met de de verschillende continenten van de wereld. Het belooft een geweldig evenement te worden met veel verrassingen. Dit thema is ontstaan uit het partnership van Ubuntu Sport met de stichting Right to Play. Deze stichting helpt kinderen in armoede om toch te kunnen sporten. 

    Jij komt toch ook?! 
    De voetbaldagen beginnen al over drie weken dus wacht niet te lang en vraag teamgenoten, vriendjes en vriendinnetjes om mee te gaan! Schrijf je in door hier te klikken of meld je aan via www.ubuntu-sport.com. Hopelijk zien wij jou in de kerstvakantie!