• In de week van 15 tot en met 21 augustus treedt V.O.C. op als gastheer voor een bijzonder cricket evenement, namelijk de ICC Super League.

  Het nationale cricketteam van Pakistan speelt op onze club in die week drie interlands tegen Nederland. De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 16, donderdag 18 en zondag 21 augustus a.s. Maar liefst 3.000 toeschouwers kunnen op onze club de wedstrijden bijwonen. En het live televisieverslag wordt door miljoenen mensen wereldwijd gevolgd.

  Een bijzondere happening en een zeer belangrijk visitekaartje voor V.O.C., de KNCB en de gemeente Rotterdam. Ook jij hoeft het spektakel niet te missen. Enkele kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.cricket.nl.

  Voor de reguliere voetbal- en cricket trainingen/wedstrijden is de beschikbaarheid en bereikbaarheid van het V.O.C.-terrein in de periode van 4 t/m 24 augustus natuurlijk wel aangepast.

  Op de wedstrijddagen is onze accommodatie even niet beschikbaar voor voetbal- en cricket trainingen en wedstrijden. Op de tussenliggende dagen is er iets meer mogelijk. De coördinatoren en coaches zijn op de hoogte van de mogelijkheden.

  Wij zijn er trots op dat we zo’n geweldige cricketweek gaan faciliteren. Dus doe lekker mee, kom kijken, genieten en supporten en in de toekomst plukken we hier als club weer de mooie vruchten van.

  Het Bestuur