• Na twee overwinningen op rij is deze reeks een halt toe geroepen door Excelsior'20. Op bezoek bij de Landskampioen ging V.O.C. onderuit na een matige eerste innings.

    Met Sebas en Ramie in het elftal in afwezigheid van Pieter en Max begon V.O.C. met batten. Op 45 voor 1 zag het er veelbelovend uit. Na het verlies van de wickets van Dirk (22 runs) en Scott kwam de score maar niet op gang. Positieve uitzondering was de vurige innings van Ramie. Ramie scoorde vorige week in het 2e elftal 69 runs en was in zijn debuut voor de hoofdmacht goed voor 19 runs. Mede daardoor strandde V.O.C. nog op 100 runs.

    Met een totaal van 100 runs zijn vroege wickets de enige kans om de winst te kunnen pakken. Het begin was goed. Fred gooide maarliefst 4x de palen omver in 5 overs waaronder die van Schiedamse steunpilaar Ingram. Wat een start van de innings. Met 6 wickets voor 60 runs was alles nog mogelijk. Helaas stokte de wicket teller daar en tikte de Schiedammers geduldig de laatste runs bij elkaar.

    Aanstaande maandag wordt er weer thuis gespeeld. Dan komt ACC op bezoek. We gaan er vanuit dat Pieter en Max er dan weer bij zijn. Tot dan.