• Gelukkig gebeurt er weer veel om en rond V.O.C. Hieronder een nieuwsflits van de meest recente belevenissen.

  Dubbelsteyn verlengt sponsoring jeugdvoetbal

  Wij zijn blij om te kunnen aangeven dat Dubbelsteyn de komende 3 jaar de sponsor blijft van het jeugdvoetbal. Dubbelsteyn is een trouwe partner van V.O.C. en draagt de club en haar leden al vele jaren een warm hart toe. Het meest zichtbaar is dat door het sponsoren van de kleding van jeugd. Tevens blijft het merk Quick ook de komende 3 jaar de leverancier van de kleding. Het komende seizoen zijn onze jongens en meisjes te zien in de nieuwste collectie van dit merk. Wij danken Dubbelsteyn voor het vertrouwen en de support. We gaan er iets moois van maken.

 • Trainer van het jaar: Gerard Hekkelaan

  Na een vrijwilligers/trainerscarrière van 12 jaar is Gerard Hekkelaan op 14 juni gehuldigd als trainer van het jaar 2022. Hij ontving de meer dan verdiende wisselbeker uit handen van de nieuwe HJO van V.O.C., Tim van Leeuwen.

 • Kennismakingstraining JO-07

  Afgelopen woensdag 22 juni maakten ca 30 toekomstige JO-07 spelers hun eerste stappen op het voetbalveld en konden - samen met hun ouders - tijdens de kennismakingstraining sfeer proeven op het terrein van V.O.C.. Samen met de spelers die al bij de ‘kabouters’  speelden dit seizoen, vormen zij volgend seizoen de O7.

  Ruim 60 kinderen uit geboortejaar 2016 staan alweer te trappelen om hun kunsten te vertonen in de mini Champions League volgend seizoen.

  Onder leiding van hoofdtrainer Lodewijk Volgers, al vele jaren verbonden aan de club, maakten de 5/6-jarige spelers woensdag op speelse wijze kennis met het spel, waar plezier voorop staat. Helaas nog even geduld voor hen, na de zomervakantie start de 1e reguliere training’

 • Internationale carrière JO11-1

  JO11.1 heeft meegedaan met het internationale voetbal toernooi in Dortmund.