• VOC heeft technische staf rond voor 2018/2019 en voegt tevens Betaald Voetbal ervaring toe.

  Hoewel het succesvolle seizoen 2017/2018 nog niet helemaal is afgerond (VOC 1 en 4 spelen nog nacompetitie voor promotie) zijn de voorbereidingen voor komend seizoen in volle gang. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat de technische staf volledig is ingevuld voor komend seizoen 2018/2019. Zoals bekend stopt onze keeperstrainer Jan Valk na vele jaren trouwe dienst en ook assistent trainer Andrew Thomas gaat komend jaar op eigen benen staan als trainer van de dames van RVVH.

  Nadat we vroeg in het seizoen met Mark Weel contractverlening waren overeengekomen, hebben we tevens beide vacatures kunnen invullen. Hierbij wordt aanvullend veel Betaald Voetbal ervaring toegevoegd aan de technische staf voor komend seizoen.

  De selectie voor komend seizoen zal bestaan uit het eerste, tweede en derde elftal ?? met als doel de ontwikkeling en doorstroming van Jeugd spelers naar A selectie en eerste elftal te stimuleren.


 • Mark Weel
  zal komend seizoen wederom als hoofdtrainer aan het roer staan. Mark draait een erg goed seizoen en brengt gewenste vaardigheden bij VOC. Zowel bij de spelers als bij de technische commissie was de wens om langer met Mark door te gaan. Mark het ook geweldig naar zijn zin, dus continuering lag erg voor de hand. Het succesvolle seizoen is hiervan het resultaat.

  Mark


 • Mark Weel zal worden geassisteerd door Nixon Dias. Nixon is 38 en heeft een lange carrière als speler achter de rug. Hij speelde bij zowel bij Sparta als bij ADO in het betaalde voetbal. Later speelde hij bij Excelsior Maassluis, Doto, ASWH, Noordwijk, Feyenoord, Zwaluwen, Neptunes en Dutch Lions in Amerika. Komend seizoen traint hij VOC JO/1-2 en wil zich verder ontwikkelen als trainer. Voorts is de verwachting dat hij zijn TC3 cursus binnenkort kan afronden. Wij zijn er van overtuigd dat Nixon met al zijn ervaring een geweldige aanvulling zal zijn in de technische staf.


 • Het 2e elftal zal net als dit seizoen geleid worden door Wayne Delgado. Het 2elftal is dit jaar als 4e geëindigd in de res. Hoofdklasse, waarmee een zeer knappe prestatie is neergezet. Wayne was dit jaar ook de trainer van JO/19 en kent de spelers die naar de selectie komen erg goed. Komend seizoen zal Wayne zich volledig richten op het tweede elftal, in combinatie met zijn TC2 cursus.


 • Jorge Ferreira is natuurlijk al jaren een veelzijdig en bekend gezicht bij VOC. Als hoofd jeugdopleiding kent hij de club als geen ander. Dit jaar assisteerde hij Wayne bij het 2e, . Dit is erg succesvol gebleken bij alle partijen en dat gaat komend seizoen worden voortgezet.


 • Ons 3e elftal zal komend onderdeel zijn van de selectie. Het derde elftal is een onontdekte parel binnen VOC. Er wordt in de 1e klasse onder leiding van Mark Pelkman gevoetbald en hebben een geweldig goed seizoen gedraaid. Het derde is een hecht team dat erg leuk voetbal speelt, hetgeen voor een groot deel te danken aan de passie van hun trainer. We zijn dan ook erg blij dat Mark komend jaar weer de verantwoording voor deze groep op zich neemt en de talenten uit dit team zich verder laat ontwikkelen.


 • Niels van Dam
  is al een paar jaar de trainer van ons 4e. Een team dat een mix is van oud selectie spelers en wat jongere talenten. Zij spelen nu nacompetitie voor een plekje in de 1e klasse! En dat kunnen maar weinig verenigingen zeggen…! Niels is speler coach, enthousiast en energiek. Hopelijk gaat Niels nog lang door in deze rol en wensen hem komend seizoen weer alle succes toe.


 • Met Ed de Goeij als keepertrainer wordt een enorme ervaring uit zowel het Betaald Voetbal als op het gebied van keepertraining toegevoegd aan de selectie. Ed kan terugkijken op een geweldige carriere bij Sparta, Feyenoord, Chelsea en het Nederland Elftal. Met het aangeven van Jan Valk te stoppen als keeperstrainer na jarenlange trouwe dienst zijn we in gesprek gegaan met Ed, die reeds succesvol de jeugd onder zijn hoede nam. Met zijn ervaring kan het niet anders dat onze doelmannen zich nog verder gaan ontwikkelen!

 • Wij wensen de technische staf een sportief, succesvol en plezierig seizoen toe.

  6 juni 2018
  Robert Brouwer en Eric Teunisse