• V.O.C. - Den Hoorn 5 - 0 V.O.C. geeft het goede voorbeeld

  De eerste wedstrijd van een kalenderjaar is meestal (en hopelijk, het resultaat kennende) een goede indicatie hoe team ‘uit de winterstop’ is gekomen.
  Den Hoorn behoefde geen extra woorden van inspiratie door de trainer. Immers de heenwedstrijd was een onaangename herinnering, zowel qua uitslag als hoe de wedstrijd beleefd werd. Lees daarvoor het verslag van de eerste wedstrijd nog maar eens na. V.O.C. wilde natuurlijk de vrienden van zuid een goed voorbeeld geven en daarvoor begonnen wij niet alleen een half uur eerder, maar vlogen ook uit de startblokken.

  Helaas was de publieke belangstelling niet zoals verwacht mag worden voor een thuiswedstrijd van de nummer twee van de ranglijst. Er was toch behalve Feyenoord - Ajax weinig ander sportvertier in de buurt. De spelers lieten zich hierdoor niet afleiden en begonnen gedreven aan de wedstrijd. Geholpen door matig verdedigen kon Pieter Beerboom al na 2 minuten de 1 - 0 binnenschuiven. Acht minuten later maakt Pieter de fraaie 2 - 0 en het was snel duidelijk dat Den Hoorn het ons niet erg lastig zou gaan maken deze middag. Pieter stond met een afgepaste voorzet ook aan de basis van de volgende goal, ditmaal gescoord door Yannick Koevermans. Door de voorspelbaarheid van het resultaat nam de intensiteit van het spel vervolgens toch wel af en de nodige toeschouwers zochten ditmaal wat eerder dan gebruikelijk het warme clubhuis met een andere leuke wedstrijd op de TV.
  Na de rust een gezapige voorzetting waar Michiel Broeders zijn rentree kon maken na weken van blessures. Hij stelde Sebastiaan Quispel in staat om keihard de vierde goal in te koppen. Yannick scoorde nog een keer waarmee zijn seizoentotaal op 10 doelpunten komt.

  Een goede voorbereiding dus voor de topper volgende week uit tegen Moerse Boys in Zundert, aanvang aanvang 14.30 uur.

  Doelpunten: Pieter Beereboom (2), Yannick Koevermans (2), Sebastiaan Quispel
  Opstelling V.O.C.
  Michiel Vis, Kas Dullemans, Stijn Houben, Martijn de Vries (Tom Wigmans), Nico van Mechelen, Boris Polderman, Juanito Sequeiro (Ivar Lammers), Yannick Koevermans, Sebastiaan Quispel, Pieter Beereboom (Michiel Broeders)