• Vanaf maandag 2 mei tourt de oudere V.O.C.-jeugd door Engeland. Met een sterk team en met ondersteuning van de Bloedhonden (waarvoor heel veel dank!) speelden onze Rood-Zwarte Bloedhonden al enkele wedstrijden tegen sterke tegenstanders. Iedere dag spelen wij deze week een wedstrijd.

  De eerste dag speelden wij tegen Horsley & Send Cricket Club, met na afloop een BBQ bij Cripplegate Cottage van familie Van der Hoeven (naast het cricketveld), waarbij door één van ons het hek werd opengelaten en de volgende ochtend door Groundsman Mike twee schapen en een varkentje van de pitch afgehaald moest worden…..

  De tweede dag tegen het wat poshy Cranleigh School. In de laatste over moesten wij de met matjes getooide spelers de overwinning gunnen. In ieder geval wapperde de V.O.C.-vlag in top!

  Woensdag 4 mei pakten onze boys tegen een ijzersterk Reeds School de overwinning. Na afloop een kleine pint in de Black Swan in Cobham, precies tussen de training ground van Chelsea en het woonhuis van Mason Mount, die in een hoekje jaloers naar het plezier van onze V.O.C.-ers zat te loeren.

  Op donderdag 5 mei speelt ons Rood-Zwarte touring team, dankzij de contacten van onze V.O.C.-legend René Schoonheim, in hartje London tegen Westminster School.

  Het is heel leuk te zien dat bij V.O.C. (top)voetbal met (top)cricket is te combineren! En nog belangrijker: het onderlinge (speel)plezier bij zowel de spelers als de ouders spat er af!

  Hup V.O.C.!