• Na de gewonnen toss besloot aanvoerder Pieter Seelaar eerst te batten op ons prachtige veld. Scott (26) en Corey (22) gingen goed van start met een partnership van 41 in 10 overs. Daarna vielen er echter 4 snelle wickets zodat V.O.C. bij 56/4 na 16 overs moest bouwen aan een goed totaal. Dat deden Pieter (58) en Ashan (63) geweldig, want met een partnership van 113 zorgden ze er uiteindelijk voor dat V.O.C. met een verdedigbaar totaal van 198 runs de innings afsloot.

    De bowlers laten de laatste weken zien in goede vorm te verkeren. V.O.C. beleefde wederom een bliksemstart met 4 wickets in de eerste 9 overs, genomen door Pierce (2), Fred en Ashan. ACC kwam deze klap uiteindelijk niet meer te boven en eindigde op 112 runs. De laatste 6 wickets werden eerlijk verdeeld onder onze off-spinners Max (3/18/8.4) en Umar (3/29/5). 

    Door deze overwinning staat V.O.C. 1 momenteel op de vierde plek in de Topklasse. Volgende week zaterdag staat een mooie wedstrijd op het programma uit tegen promovendus Sparta, dat met 4 overwinningen zeer goed aan het seizoen begonnen is. We hopen op veel support op Sportpark Bermweg.