• Zondag 17 oktober a.s. staat de thuiswedstrijd van V.O.C. 1 tegen RKAVV 1 in het teken van Support Casper. Er zal dan geld ingezameld worden voor baanbrekend onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker door professor Casper van Eijck van het Erasmus Medisch Center in Rotterdam. De stichting heeft het doel om een innovatieve behandeling van alvleesklierkanker te vinden. Elk jaar krijgen ongeveer 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker; 7% overleeft de ziekte en maar liefst 90% overlijdt binnen het eerste jaar.

    In april 2019 kreeg mijn vader, Ronald Dullemans, de diagnose alvleesklierkanker. Inmiddels zijn wij ruim 2 jaar verder en gaat het naar omstandigheden goed met hem met dank aan het team van Casper van Eijck en de wetenschappelijke onderzoeken waar mijn vader aan heeft kunnen deelnemen. Echter de strijd is nog niet gewonnen, er bestaat nog altijd een reële kans dat de kanker terugkeert. Daarom is mijn vader dag in dag uit bezig om zijn conditie op peil te houden om een mogelijke volgende klap op te kunnen vangen. Deze kanker blijkt namelijk heel agressief.

    In 2020 heb ik samen met Lars van der Linde en tevens speler uit de V.O.C.-selectie in de voorbereiding op de marathon van Rotterdam al een enorm bedrag voor Support Casper weten op te halen. Helaas kon de marathon wegens Covid-19 niet doorgaan, maar op zondag 24 oktober a.s. staat de marathon weer op de planning en lopen we mee met de Casper Runners voor het goede doel. Tijn Houben, goede vriend en tevens huisgenoot, sluit ditmaal aan. Ondanks dat de teller weer op 0 euro begint, gaan wij er weer voor! Voor het eerder opgehaalde bedrag moet immers nog gelopen worden. De actie zien wij als doorstart. Steun ons daarom in deze zware tocht van 42,195 kilometer en daarmee mijn vader en heel veel andere lotgenoten, doneer nu via www.supportcasper-acties.nl/actie/kas-dullemans-2/donateurs

    Kas Dullemans

    Speler V.O.C. 1

    Bezoek voor meer informatie: www.supportcasper.nl