• De voetballers van V.O.C. 1 en 2 hervatten op 22 januari de competitie. In de tussentijd zitten trainers Wayne Delgado dos Santos en Ken Aigbosuria en hun spelers zeker niet stil: Er worden meerdere oefenwedstrijden gespeeld, onder meer op het trainingskamp in Barcelona.

    Aanstaande zondag speelt V.O.C. 1 eerst nog een thuiswedstrijd. Kampong, uitkomend in de andere zondag 4e divisie, komt dan op bezoek aan de Hazelaarweg. We kennen Kampong eigenlijk vooral als tegenstander in het cricketseizoen, maar de voetballers van de club uit Utrecht hebben zich de laatste jaren opgewerkt richting de top van het amateurvoetbal en zijn (als promovendus) nu titelkandidaat in de zuidelijke 4de divisie. Let op: de wedstrijd tegen Kampong begint al om 13.00! Dus een uur eerder dan gebruikelijk. 

    Op donderdag 12 januari vertrekt de V.O.C.-selectie op trainingskamp naar Barcelona. Daar zal aan teambuilding worden gewerkt, worden getraind en ook staan er twee wedstrijden op het programma. Op vrijdag speelt V.O.C. 1 tegen zaterdag 1e-klasser SVL en neemt V.O.C. 2 het op tegen het eerste elftal van zaterdag 2e-klasser CSW. 

    Op zondag 15 januari vliegt de selectie weer terug naar Nederland en wordt nog een week getraind. Op 22 januari hervat V.O.C. 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Be Quick. V.O.C. 2 gaat die dag op bezoek bij DHC.