• De uitwedstrijd tegen Quick Haag werd gespeeld op het tweede veld van HCC. Dat zorgde voor een uniek feit dat er 2 Topklasse wedstrijden naast elkaar werden gespeeld, want HCC speelde tegen HBS op het hoofdveld.

    Na de verloren toss ging V.O.C. fielden en het beleefde een droomstart. Fred pakte met geweldig bowlen twee wickets in z’n eerste 2 overs. Daarna herstelde Quick zich echter met een sterk partnership tussen Bista (124) en Mol (61), waardoor ze de innings afsloten op 222 voor 5. Fred nam uiteindelijk 3 wickets voor 22 runs in 10 overs en Jelte bowlde ook sterk aan het einde van de innings.

    V.O.C. startte goed aan bat en had al snel 65 runs op het bord staan voor het verlies van de wickets van Jelte en Dirk. Een geweldig partnership van Corey en Max van 144 runs zorgde er voor dat V.O.C. geen moment in de problemen kwam. Max ging gevangen op 85 runs in een poging z’n century te bereiken, waardoor hij Pieter de mogelijkheid gaf om de winnende runs te maken. Corey eindigde op 86 not out, z’n beste score voor V.O.C.

    Al met al een goede overwinning van het eerste en daardoor blijven we lijstaanvoerder. Dinsdag 10 juli - thuis tegen Sparta om 18.00uur - en zaterdag 14 juli (schema nog onbekend) volgen nog enkele T20 wedstrijden. Zondag 15 juli staat de kraker tegen landskampioen Excelsior’20 op het programma. We zien jullie weer graag op V.O.C. de komende week om de mannen aan te moedigen! 

    Bekijk hier de foto’s en de scorecard