• Op de dag dat Sparta haar 130-jarig bestaan vierde, mocht V.O.C.’er Thomas Verhaar de eerste bal bowlen. Na de verloren toss begon het 1e met fielden. Fred en Pierce laten de laatste weken zien een erg gevaarlijk openingsduo te zijn en tegen Sparta lieten zij zich wederom gelden. Beide mannen bowlden 10 overs achter elkaar en na 20 overs had Sparta 49 runs op het bord staan met 8 man aan de kant. Fred pakte z’n eerste 5 wickets in een innings voor V.O.C. tegen 28 runs, terwijl Pierce belangrijk was met 3 voor 20.  Pieter nam het van hen over en pakte in z’n eerste over de laatste 2 wickets zonder een run tegen te krijgen.  

    De batsmen hadden weinig moeite om het kleine target te bereiken en de winst werd voor het verlies van 2 wickets na 12 overs binnengesleept, met bijdrages van Dirk (22) en Corey (19 not out). 

    Volgende week zaterdag staat er een mooie wedstrijd op het programma als HBS op bezoek komt. Daarnaast start vrijdagmiddag de Tip & Run voor onze jongste jeugd en wordt er op die dag ook een 50-over Pro Series wedstrijd op V.O.C. gespeeld, waar enkele V.O.C.’ers in mee zullen doen. We hopen op een vol terras de komende week!