• Cricket regels zijn helemaal niet zo ingewikkeld (zie dit filmpje), cricket hoort bij V.O.C. (we zijn zelfs Europees kampioen en landskampioen (T20)), maar cricket is vooral een mooie en zeer tactische sport die een goede aanvulling is op het voetbal. Daarom willen we de jeugd van V.O.C. graag uitnodigen voor de winter cricket training (de tip en run). Spelenderwijs komen ze in aanraking met cricket en leren ze (naast een balletje trappen, wat ze al kunnen!) ook gooien, vangen en batten.

    De winter tip en run is bedoeld voor kinderen van 5-8 jaar en vindt dit jaar plaats op dinsdagen van 16-17 uur startend op 7 januari tot en met 18 februari (7x). De trainingen worden gegeven door onze jeugdtrainer Tim de Kok die komend seizoen weer uitkomt voor het eerste team. Omdat we een voetbal en cricketclub zijn (RV&CC) geldt voor de V.O.C. jeugd dat ook cricket wordt aangeboden binnen de contributie, dus geen extra kosten.

    Vind je kind het leuk om mee te doen? Geef hem/haar even op door een mail te sturen naar jeugdcricket@voc-Rotterdam.nl of stuur even een appje naar 06-21584637.