• V.O.C. U17 mist op een haar na de finale om het Landskampioenschap

  Op ons schitterende veld en een uitstekend geprepareerde pitch, waar V.O.C. U17 onze voorzitter èn Groundsman (met zijn assistenten) heel dankbaar voor was, verloor onze U17 in een bloedstollende wedstrijd op een haar na de finale om het Landskampioenschap tegen onze Haagsche vrienden van HCC.

  Onze U17 boys kwamen net een paar runs te kort in een erg sportieve wedstrijd die mede onder leiding stond van Eerste elftalspeler Rohan Malik. Rohan was zo sportief om deze moeilijke taak op zich te nemen. Veel dank Rohan namens alle boys van U17!

  Ook veel dank aan onze trouwe scorers Aarti, Bele en Saskia, onze technische man Raymond en alle vaste supporters.

  Zoals gezegd en eerder geschreven: ons sterke U17 team bestaat uit trouwe verenigingsspelers die al hun hele cricket- en voetballeven, vanaf hun jongste jeugd bij V.O.C. spelen, had meer aandacht en support verdiend.

  Zeker ook de laatste wedstrijd van het seizoen, waar V.O.C. U17 al met één been in de landelijke finale stond, was meer dan de moeite van het kijken en aanmoedigen waard.

  Nu is de vraag wat de boys komend seizoen gaan doen. Het management heeft daar wel ideeën over en zal het met de spelers bespreken. Nu eerst weer gaan voetballen: het cricketseizoen ging naadloos over in het net aangevangen voetbalseizoen.

  Hup V.O.C.!