• Zaterdag 1 mei om 12.00u zal de 1e bal van het seizoen gebowld worden. Een dag waar velen lang naar uit hebben gekeken. Met dank aan de KNCB, die ervoor gezorgd heeft dat de Topklasse onder de strikte voorwaarden van het Protocol Topcompetities van NOC*NSF gespeeld kan worden. 

  Protocol

  Spelers en begeleiding worden op de ochtend van de wedstrijd getest. Dankzij onze eigen medische staf kunnen we dat goed organiseren op V.O.C. en hebben we de vereiste expertise in huis. Naast spelers en begeleiding zijn alleen de groundstaff, organisatie, video crew en een afvaardiging van het bestuur toegestaan bij de wedstrijd. Deze mensen zullen allen in een andere zone dan de spelers toegang krijgen rond het veld.

  Geen publiek, wel live te volgen

  Helaas is het niet mogelijk voor publiek om de wedstrijden langs de boundary te bekijken. Gelukkig is de wedstrijd wel live te volgen via onze livestream. Vorig jaar hebben we daar de eerste ervaringen mee opgedaan. Zie onderaan dit bericht de link naar de livestream waar ook een live scorecard te zien zal zijn.

  Selectie

  Er zijn vrijwel geen wisselingen in onze selectie. Het team bestaat uit bekende gezichten en in tegenstelling tot vorig jaar hopen we de hele zomer te beschikken over onze internationals Pieter (blessure vorig jaar) en Max & Scott (vorig jaar in Nieuw Zeeland en Australië). Onder leiding van captain Pieter hopen we de lijn door te trekken uit 2019, toen V.O.C. zowel de Twenty20 Cup als de European Cricket League won.

  Selectie V.O.C. 1: Pieter Seelaar (captain), Pierce Fletcher (vice-captain), Dirk van Baren, Davey Cohen, Tim de Kok, Ayaz Durrani, Scott Edwards, Bobby Hanif, Arnav Jain, Rohan Malik, Tizo Moorman, Max O'Dowd, Corey Rutgers, Bart Ruyters, Jelte Schoonheim, Ramie Upadhyaya, Siebe van Wingerden, Roman Harhangi

  Match info

  Zaterdag 1 mei

  V.O.C. 1 - VRA 1

  Start 12.00u

  Volg de wedstrijd live via deze link: https://matchcentre.kncb.nl/match/134453-5998307/scorecard/?&liveStream=true