• Vorig jaar werd bekend dat Tineke ongeneeslijk ziek was en dat het een kwestie van tijd zou zijn voordat zij zou komen te overlijden. Met name de laatste maanden zijn voor haar niet gemakkelijk geweest.  Haar overlijden is voor haar wellicht een zegen maar desalniettemin een grote klap voor haar man Wim, die haar met veel zorg en toewijding heeft bijgestaan.

    Samen met Nel Ouwerkerk en Karin Offerman heeft zij van midden jaren 70 tot begin jaren 80 gedurende het cricket seizoen het wekelijks bulletin verzorgd op de maandagavond. Dat hield meer in dan alleen het verzamelen en uittypen van alle teksten en briefjes met opstellingen. Je moest daar namelijk ook de nodige mensen voor aan hun jas trekken. Een klus waarvoor veel doorzettings- en improvisatievermogen noodzakelijk was om alles tijdig op de stencilmachine te krijgen.

    Tineke was iemand van het verzorgende soort. Klein van stuk, maar groot van hart. Met veel inzet en enthousiasme heeft zij onder andere het cricketelftal, "The Irrepressibles", waar Willem en zijn neven Nico, Cees en Beer Ouwerkerk voor uitkwamen, ondersteund bij de vaak overvloedige lunches en tea’s. Ook is regelmatig hun huis aan de Stadhoudersweg opengesteld voor de 4e innings of een ander feestje. Wereldberoemd was haar Tien-soep die dan ook steevast door de altijd hongerige sporters bejubeld werd. 

    Het is uiterst spijtig dat het haar niet is gegeven om meerdere pensioenjaren samen met haar "Guillaume" van het leven te genieten. Wij hadden het haar en Willem zo graag gegund.

    Wij wensen Willem veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

    Het bestuur