• Punjab U11/2: 88 
  V.O.C. U11: 158

  In een wedstrijd waar iedereen z’n steentje bijdroeg behaalde U11 zijn eerste overwinning. Vanaf de eerste over werd er geconcentreerd gebowld en vielen de Punjab-wickets als rijpe appelen uit de boom. Maar liefst 12 keer werden de stumps door onze bowlers geraakt. Echt super! En ook onze fielders raakten het wicket nog een paar keer, met 2 run outs als resultaat. De wickets werden netjes verdeeld tussen Job (3) en Tan (3, waarvan 2 op zijn eerste twee ballen!), Divyan (2) en Ollie, Asfan, Stijn en Florian (ieder 1). Voor Florian was het zijn eerste wicket!

  Het batten was vandaag een stuk beter verzorgd dan vorige week, met als gevolg dat alle 5 paren in hun 4 overs in de dubbele cijfers kwamen: Bart & Fynn 17, Tan & Lucas 14, Job & Ollie 26, Stijn & Asfan 22 en Divyian & Florian 17. Hoewel het ‘callen’ nog wel wat beter kan, werd er al veel scherper gerund!

  Het is leuk om te zien hoe U11 als team optreedt. Ze krijgen van de ‘coaching staff’ veel vrijheid om de batting- en bowlingvolgorde te bepalen en hoewel de aanvoerder-van-de-dag oren tekort komt om de goede raad van de negen anderen op te slaan, toont het de betrokkenheid van de teamleden.

  Leslie, Robert, Sander, Lieke en Linda: dank voor het coachen, het scoren, de tea en de foto. Alle andere (groot)ouders: dank voor de support.

  Deze eerste overwinning smaakt naar meer en het is dus belangrijk om niet naast de schoenen te gaan lopen. Punjab 11/2 bestond uit onervaren spelertjes, maar volgende week zullen we ’uit’ tegen Punjab 11/1 ‘aan de bak’ moeten!