• TAC '90 - V.O.C.  2 - 0. TAC speelt midden in een Haagse woonwijk, achter een school, op een sportcomplex dat waarschijnlijk bij de school hoort. Het lokale publiek wist het veld goed te vinden ondanks het beroerde weer. Waarschijnlijk komt dit (mede) door de ruime spijskaart die -voor mensen die vooral boerenkool gewend zijn- een exotische aanblik heeft.

  De veelal zeer sportieve wedstrijd wordt ook buiten het veld gemoedelijk beleefd. De enige speler met een andere opvatting wordt door zijn trainer in de rust wijselijk in de kleedkamer achter gelaten.De stromende regen maakte het toch al lastig te bespelen veld (kunstgras nota bene!) er niet gemakkelijker op. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd maar hanteren en behoorlijk verschillende speelstijl.

  TAC wat meer opportunistisch; V.O.C. veelal korte combinaties zoekend. Uiteindelijk werd het duel beslist door twee keer (1x midden eerste helft, 1x einde tweede helft) onnodig balverlies in de V.O.C. verdediging. De TAC-aanvallers wisten met de geboden mogelijkheden wel raad.

  Bij V.O.C. is juist dit het probleem. Het spel is best aardig. Zelfs met een vijftal invallers werd heel aardig gespeeld. Echter eenmaal in de buurt van het vijandelijk doel en zelfs oog in oog met hun keeper, lukt het plots niet meer. Hiermee is de uitslag verklaard.

  De paraplu van de verslaggever is kapot gewaaid. De regen is door jas, trui en overhemd gesijpeld en zo zijn de aantekeningen van vandaag weggeregend, vandaar dat we het met deze beperkte weergave moeten doen.

  Let op: Volgende week zaterdag om 18.00 uur thuis tegen T.O.G.B. om 18.00 uur. Komt aanmoedigen en maak er een gezellige avond van;

   Opstelling V.O.C.

  Tijs te Duits, Jeroen Straetemans, Martijn de Vries (Bryant Varela), Boris Polderman, Nico van Mechelen, Dano Vloemans (Joost van der Wal), Yannick Koevermans, Fedor Warmenhoven, Bas van der Storm (Kas Dullemans), Xavier Wiersma (Wouter van der Loo), Sebastian Poggio (Quinten Lacrum).