• Zaterdag 28 augustus vindt voor het eerst in de historie de Topklasse Twenty20 de finaledag op V.O.C. plaats. Het eerste cricketelftal heeft zich vorige week na een overtuigende winst op Sparta voor de halve finale geplaatst. 

    V.O.C. 1 zal in de eerste halve finale (aanvang 10 uur) aantreden tegen Salland. De winnaar van die wedstrijd neemt het op tegen Punjab of HBS die de 2e halve finale spelen (aanvang 13.30 uur). De finale zal vanaf 17.00 uur gespeeld worden. 

    V.O.C. is komend weekend minder goed bereikbaar. V.O.C. is niet via de Doenkade of vanaf de A12 via Bergeschenhoek / Berkel en Rodenrijs bereikbaar.

    We gaan er een waar cricketfeest van maken en rekenen op jullie steun om het senioren cricketseizoen op een mooie manier af te sluiten.

    Voor meer informatie over de finaledag kan je ook terecht op de website van de KNCB.

    Op zondag 29 augustus kan je de toekomst aan het werk zien. Het getalenteerde V.O.C. U15 is kampioen van de poule geworden. Om 13.00 uur speelt V.O.C. de halve finale om het landskampioen tegen de leeftijdsgenoten van Kampong. We nodigen jullie uit om ze aan te moedigen langs de lijn.