• Sponsoren draaien door: Actief Fysiotherapie

 • Naam: Bas Zuiderent

  Wat is jouw band met V.O.C.? Vanaf mijn 10e ben ik lid van de club, zowel als voetballer als cricketer. Vanaf 2007 ben ik betrokken bij de paramedische begeleiding binnen de club.

  Hoe gaat het met jou en je bedrijf in coronatijd? Per 1 januari 2020 zijn we als praktijken Bodde/Zuiderent Fysiotherapie en Actief Fysiotherapie gefuseerd. De gefuseerde praktijk is onder de naam Actief Fysiotherapie doorgegaan.

  COVID-19 was een van de eerste uitdagingen...
  Zoals voor iedereen, was het een bijzondere tijd. Kinderen permanent thuis, gedeeltelijk niet kunnen/mogen werken. Ondanks alles, blijf ik iedere dag genieten van het leven, wel of geen Coronatijd...

  Wat heb je voor aanpassingen gedaan waardoor je toch in bedrijf blijft? Tijdens de eerste lockdown werden we geacht niet te werken, tenzij strikt noodzakelijke zorg. We hebben als praktijk wel alles gedaan om die zorg ook te leveren. In dat mooie voorjaar van 2020 heb ik veel consulten in de buitenlucht gedaan op anderhalve meter!

  Welke tips heb jij voor andere ondernemers om zo goed mogelijk door deze tijd te komen? Positief blijven.

  Wie of wat mis je het meest aan V.O.C. of waar kijk je naar uit? Met mijn oude voetbalvrienden trainen en in het weekend een potje spelen. Daarna een paar heerlijke koude bieren nuttigen in ons geweldige clubhuis en terras bij mooi weer!

  Kunnen wij, V.O.C., iets voor jouw bedrijf betekenen? We hebben een fijne samenwerking. Ik hoop dat lang blijft voortduren.