• Schrijf je nu in voor de jaarlijkse voetbaldagen op V.O.C. op 23, 24 en 25 oktober.

  14 okt 2019
 • Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar de V.O.C. Voetbaldagen!!

  Dé voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

  • Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills
  • Supertoffe panna-show en clinic van Nasser el Jackson
  • FIFA toernooi
  • Coole coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Inclusief mooi V.O.C. Voetbaldagen tenue (zie foto’s!)

  Voor wie?
  De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. Dus neem je hockeyende broer / zus of vriendje / vriendinnetje gerust mee. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

  Wanneer en waar?
  De V.O.C. Voetbaldagen zijn op het V.O.C. complex aan de Hazelaarweg in Rotterdam en worden georganiseerd van 23 tot en met 25 oktober. De dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

  Wat krijg je?
  De lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers krijgen een V.O.C. Voetbaldagen tenue. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

  Wie zijn de trainers?
  De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van V.O.C., die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij en gelukkig voelen.

  Meerdere kinderen uit één gezin?
  Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €25 voor elk extra kind.

  Alleen 3 dagen mogelijk?
  Het is mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen. Neem hiervoor contact met ons op per mail (info@ubuntu-sport.com).

  Nog vragen?
  Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Christiaan, zijn nummer is 06-42112726.

  SCHRIJF JE HIER IN!!!