• Aan het einde van een bijzonder sportseizoen een gezamenlijke sportdag voor alle jeugdteams.

  Deze sport/speldag bij V.O.C. wordt samen met de gemeentelijke organisatie Rotterdam Sportsupport georganiseerd en is onderdeel van de campagne ‘Omarm Rotterdam!’. Dit is een initiatief van Rotterdam Sportsupport en staat voor elkaar steunen, leiderschap, samenwerking en betrokkenheid. Met ‘Omarm Rotterdam’ dragen aanvoerders actief bij aan diversiteit en inclusie in de Rotterdamse sport en dragen dit uit met de unieke groen-witte band met het stadswapen ‘Sterker door Strijd’. Om de jeugdleden mee te geven waar de aanvoerdersband voor staat, is besloten om deze sportdag te organiseren. De aanvoerdersband wordt tijdens de sportdag aan ieder team/aanvoerder uitgereikt door een mystery gast.

  Jij, jouw team en al je V.O.C. sportmaatjes worden het voorbeeld voor alle sportverenigingen van Rotterdam, een impressie van de dag wordt via mediakanalen gedeeld.

  Zorg dat jij en je team erbij zijn!

  Programma zaterdag 3 juli 2021:
  10.00 – 12.00 uur de teams in de leeftijdsklasse tot JO 13, MO13, U13
  13.30 – 15.30 uur teams in de leeftijdsklasse vanaf JO13, MO13 en U13
  Meer informatie over de dag en het programma volgt via de teamapps, V.O.C. website en social media kanalen.

  Achtergrondinformatie over de campagne ‘Omarm Rotterdam’

  Soufiane Touzani, Deborah Gravenstijn, Rita van Driel en vele anderen zijn al aangesloten bij ‘Omarm Rotterdam’. Bij VOC gaan we op zaterdag 3 juli, in navolging van de campagne, aan de slag met het thema diversiteit en inclusie. De voetbal- en cricketvereniging. V.O.C. heeft voor ieder team en een aantal commissieleden, in totaal zo’n honderd, aanvoerdersbanden aangevraagd en wil hiermee laten zien dat zij staan voor een veilig en inclusief sportklimaat.