• We zijn trots op onze mooie rood-zwarte club. De afgelopen jaren zijn onze teams beter gaan voetballen. Steeds vaker willen jongens en meisjes van andere clubs bij ons komen voetballen. We hebben meer trainers en trainingen dan ooit. Spelers blijven meestal met plezier tot en met de JO19 bij V.O.C. voetballen. Kortom, wij denken dat we op de goede weg zijn. 

  Tegelijk gaan er bij een grote club als V.O.C. met 900 jeugdleden en 100 vrijwilligers ook dingen mis. Omdat we het steeds beter willen doen zijn we met de KNVB en NMCBright in overleg gegaan hoe we de volgende stappen kunnen zetten. 

  De eerste stap -logischsss- is als V.O.C.’ers met elkaar in gesprek gaan. Dat is wel een klus met een vereniging van onze omvang, zeker als je iedereen wilt horen. 

  Daarom hebben wij jullie - bestuurders, commissieleden, trainers, coaches, ouders en spelers uitgenodigd voor een enquête. Met de KNVB en NMC Bright hebben wij uit de 10 mogelijke thema’s gekozen voor “organisatie”, “teamindeling” en “pedagogisch voetbalklimaat”. 

  Wij zijn heel benieuwd naar jullie feedback en inzichten, jullie mening over en beleving bij het V.O.C.-jeugdvoetbal dus help onze club verder door, mocht je dat nog niet gedaan hebben, alsnog de enquête snel in te vullen zodat we de uitkomsten hiervan mee kunnen nemen in ons verdere overleg. 

  Hierbij nogmaals de link https://s.chkmkt.com/?e=301738&h=FB5F0FED6D2FB2B&l=du 

  Sportieve groet, 
  Berend-Jan Taken, Bestuur V.O.C. Voetbalzaken 
  Tim van Leeuwen, Hoofd Jeugd Opleidingen 
  Wouter van Toor, assistent Hoofd Jeugd Opleidingen 
  Folmer Krumpelman, Voorzitter JeugdVoetbalCommissie 
  Erno Lusse, Voorzitter Technische Commissie