• Drie maanden voor de start van het cricketseizoen kunnen we melden dat de coaching staff van de Cricket Academy voor 2018 compleet is. Pierce Fletcher en Scott Edwards komen ons versterken.

    De 22-jarige Pierce Fletcher komt uit Nieuw Zeeland. Vorig seizoen was Pierce coach bij de jeugd van HBS en het 2e elftal. In het kielzog van Corey Rutgers maakt ook hij de overstap naar V.O.C. Ondanks zijn jonge leeftijd is Pierce een ervaren en ambitieuze cricket coach. Hij gaat zich met name bezig houden met de ontwikkeling van de jeugdspelers en het 2e elftal.

    De 21-jarige Scott Edwards heeft afgelopen december als wicketkeeper zijn debuut gemaakt in het Nederlands Elftal. Scott woont in Australië en heeft een Nederlands paspoort. Hij wil zich de komende jaren richten op een plek in de nationale ploeg en wil daardoor ook in de zomer betrokken zijn bij het Nederlandse cricket. Sommigen kennen hem nog van een seizoen bij Excelsior ’20 enkele jaren geleden. We gaan Scott inzetten om jonge keepers op te leiden.

    Wij zijn blij met de komst van Pierce en Scott. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee zowel op het veld als op de trainingen de juiste balans hebben gevonden. Met Chris Smith aan het roer van de Cricket Academy en de komst van Corey, Fred, Scott en Pierce hebben we nu de perfecte middelen om de ambities van de Cricket Academy te verwezenlijken.