• Woensdag 29 december was het op VOC weer tijd voor het mooiste toernooi van het jaar: het oliebollentoernooi voor de pupillen!
  Gelukkig was het ondanks de beperkende corona maatregelen voor de kinderen nog mogelijk om te voetballen. Helaas zonder publiek, maar dat mocht de pret voor de kinderen niet drukken. 

  ‘s Morgens speelden de O7, O8 en O9 in gemixte teams een drietal wedstrijdjes. Circa 85 kinderen waren verdeeld over 10 teams, waaronder Feyenoord, Sparta en Excelsior en die namen het vol goede moed op tegen internationale grootmachten als Juventus, Bayern München en Paris Saint Germain. Waarbij de lokale trots zeker niet onderdeed voor de internationale elite.
  Tussen de wedstrijden door was het op de terrassen rondom het clubhuis voor de kinderen genieten van muziek, limonade, warme chocomelk en oliebollen. 

  ‘s Middags was het de beurt aan de O10, O11 en O12. Ook hier een grote enthousiaste groep van zeker 65 kinderen die in verschillende teams het tegen elkaar opnamen. Een aantal zonen van VOC die inmiddels hun weg bij een BVO hebben gevonden, waren zelfs voor de gelegenheid teruggekeerd op het oude nest om te komen voetballen.  Vooral over het 3-3 gelijkspel tussen Sparta en Excelsior ( na een 3-0 ruststand) zal nog lang worden nagepraat binnen de pupillen gelederen van VOC. De gelijkmaker in de laatste minuut van de extra tijd leverde dolle taferelen op. 

  Parallel aan het voetbal werd er ook een zeer geslaagd oliebollentoernooi gehouden voor de jeugdcricketers.
  Na afloop gingen alle kinderen moe maar voldaan en met een mooie medaille weer naar huis.
  Al met al werd maar weer eens duidelijk dat voor de kinderen VOC niet alleen de beste, maar ook de gezelligste club van Rotterdam is.

  Op naar een mooi en gezond 2022 met veel voetbalplezier voor iedereen op VOC!