• Vrijdagmiddag 10 juni, 14.00 uur: de O11-kinderen arriveren met slaapzakken en matrasjes op VOC. Het traditionele O11-kamp gaat beginnen! Na 2 jaar zonder kamp (corona-beperkingen) maakt de huidige O11-jeugd de overstap naar de O12 tijdens dit bijzondere evenement! Na aankomst installeren de meiden zich in het pavillion. De jongens hebben de crickethal tot hun beschikking en droppen daar hun slaapspullen.

    De vrijdagmiddag staat in het teken van spellen. Bij enkele daarvan speelt water een grote rol. Zo is er de glibbermat en natuurlijk de bootjesestafette. Alleen de teams die goed samenwerken, maken kans op de winst. Natuurlijk valt er ook er af en toe iemand in het water. Geen probleem, want net als bij eerdere edities, is het kampweekend zomers zonnig. Balvaardigheden komen van pas bij het hooghouden met parachute, het latje schieten en natuurlijk bij de penalty’s. De kinderen die houden van tempo, helpen hun team naar winst bij de verkleedrace en het zaklopen.

    Hierna verzorgt Roberto een heerlijke barbecue, die volop energie geeft voor de avond: Levend Stratego, dansen, frisdrank en heel veel chips. Vanaf 23.30 staat ‘slapen’ op het programma. Maar wat is er leuker dan je in het donker te verstoppen, rond te rennen over een onverlicht veld, nog wat te snoepen, …?

    Met veel dank aan de hulpouders en de nachtploeg, wordt er uiteindelijk ook nog wat geslapen. Maar niet te lang want om 7:30 uur start de zaterdag met een pittige work-out op het veld. Na deze warming up en een stevig ontbijt, is iedereen klaar voor het voetbaltoernooi. De teams strijden twee uur lang om de overwinning. Met deze sportieve afsluiting van de O11-tijd, zijn de spelers goed voorbereid op het nieuwe seizoen in de O12!