• Nominatie Sportaccomodatie van het jaar

  25 feb 2020
 • U leest het goed. V.O.C. is één van de drie genomineerden die kans maakt op de titel ‘Sportaccommodatie van het jaar 2020’.

  Het thema van de verkiezing dit jaar is Duurzaamheid. Een duurzame sportaccommodatie is immers toekomstbestendig, is effectief en efficiënt ingericht en creëert optimale sportomstandigheden voor iedereen. Zowel fysieke als sociale aspecten in het kader van Duurzaamheid stonden dus centraal in de verkiezing dit jaar.

  Als V.O.C. zijn we al vele jaren actief op het gebied van Duurzaamheid. De jury, onder leiding van voormalig KNVB directeur Bert van Oostveen, waardeerde zowel onze inzet op fysieke maatregelen, zoals de zonnepanelen, de transitie naar LED-verlichting en onze visie op het worden van een gasloze vereniging, als wel onze inzet op het sociale domein waarin het samenwerkingsverband met de Pameijer Stichting en ons Sportplus predicaat expliciet werden benoemd!

  Deze nominatie kunnen we dus volledig toedichten aan de inzet van twee toegewijde V.O.C. vrijwilligers Ton van Hoorn (Duurzaamheidscommissie) en Karin Beaumont (Sportplus commissie).

  Er kan helaas niet gestemd worden voor deze verkiezing. Wel willen we jullie vragen onze posts op social media in het kader van deze verkiezing zo veel als mogelijk te liken en te delen. Zo zorgen we er samen voor dat de jury niet om ons heen kan op 5 maart, wanneer we de uitslag ontvangen!