• Nieuwe voetbaltrainer voor V.O.C. seniorenselectie vanaf seizoen 22/23

 • In onderling goed overleg hebben V.O.C. en voetbalselectie hoofdtrainer Mark Weel besloten om aan het eind van dit seizoen de zeer prettige en succesvolle samenwerking, die 5 jaar geleden begon, te beëindigen. We zullen dus op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor onze senioren voetbal selectie die op dit moment uitkomt in de Hoofdklasse Zondag. Mark beraadt zich nog met betrekking tot zijn trainerstoekomst. 

  Mark debuteerde als hoofdtrainer bij V.O.C. in seizoen 17/18 met een plek in de nacompetitie. Het seizoen daarna leidde hij onze selectie naar een ongeslagen kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse, alwaar hij inmiddels aan zijn 3e en nu dus laatste seizoen bezig is. Daarnaast is Mark ook zelf als speler bij de V.O.C. 35+ senioren actief. 

  We zijn Mark zeer erkentelijk voor zijn verdiensten voor onze mooie club en hopen dat hij -naar goed gebruik- in ieder geval als speler aan ons verbonden blijft. We hebben er tenslotte alle vertrouwen in dat Mark, samen met zijn manschappen, het huidige seizoen tot een goed einde zal brengen. 

  Namens het bestuur,

  Berend-Jan Taken - commissaris voetbal 
  Peter de Haan - senioren selectie coördinator