• Nu we het stencillen op de lange kleiweg achter ons hebben gelaten is een redactionele correctie wat makkelijker. Waar ik gisteren meldde Florian moet staan Henk en waar stond ‘veel zessen’ hoort ‘ geen enkele zes’ . Ongelofelijk wat een censuur waar je tegenwoordig rekening mee moet houden. Was het al iemand opgevallen dat er geen plattegrond van de wedstrijden in het boekje staat? Niemand. Misschien Luuk want hij rijdt elke dag verkeerd. Puntje bij paaltje raakt hij de tweede. Maken we geen punt van.
    Waar de MET Office ‘a code yellow’ had uitgevaardigd zaten we geïnteresseerd naar de hemel te kijken wanneer de onheilstijding zou toeslaan. Totdat we het veld betraden nog geen pandemonium gezien. Maar toen we eenmaal het veld betraden brak wel de pleuris uit. De lokale held had wel de jeugd het veld, na wat regen, laten verruineren, maar de Missing Bail, in het clubblad genoteerd als ‘The Lost Ball’ werd een potje cricket ontnomen. League games have priority! Kregen we te horen. En waarom we voor Jan joker naar het veld waren gereden: we lost Willems number.... denk je dat je alles hebt gehad.... hoe krijgt ie het voor mekaar, we hadden 3 u langer in bed kunnen blijven liggen. We namen nog wat foto’s van de ‘ breathtaking view’ en de Mansion direct na het veld. Geen druppel te bekennen en de thermometer kreunde net toen de 30 graden werd aangetikt. De groundsman werd bedankt voor niks en we gingen naar Bath. Dat is toch wel de mooiste stad van Engeland. Dus die hebben we mooi afgevinkt.
    On The buses naar Bristol voor de laatste poule Wedstrijd van VOC in La Manga! 
    In de private theatre Room konden we nog net via de helpdesk van Vinnie een internetverbinding leggen. De barman begreep dat we ‘ aan het scherm geplakt’ minder door het restaurant zouden lopen en beloonde ons met 10 half pints per 20 minuten, great deal. VOC boekte een heerlijke overwinning mede door kind-van-de-club én Bailer Jelte! Wij vragen ons nog steeds af waarom Jelte niet mee kon op tour.... 
    de regen was geweken en de avond werd verder gevuld met het alsnog ‘ opmaken van de 14 pond pot met stappen’ en de lokale beste Thai(se) werd gevisiteerd. Morgen 12 uur zitten we weer aan de buis gekluisterd voor VOC ! En om 14:30 lokale tijd verwachten wij een bovengemiddeld kijkers aanbod, vanuit Spanje, als wij onze wedstrijd beginnen tegen ‘Spye Park’ www.spyepark.co.uk ... Guys if you want to see deep_down_english_village_cricket_in_its_purest_form then tune in!! Willem heeft de tegenstander van morgen als gebeld met de nadruk om de covers er op te leggen. Maar of ze dat begrepen/verstaan hebben....???