• Doe mee aan de Rotterdamse #StayHome Clubkampioenschappen!

  De deuren van V.O.C. Rotterdam zijn vanaf 29 april voorzichtig weer open voor trainingen voor de jeugd. Wedstrijden spelen in competitieverband zit er echter nog niet in. Dat bracht ons op het idee om een heuse online FIFA competitie te organiseren voor onze leden. Gewoon thuis vanaf je eigen PlayStation, maar wel strijden tegen elkaar. In samenwerking met Gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en mCon esport gaat op dinsdag 5 mei dan ook het Rotterdamse #StayHome Clubkampioenschap V.O.C. plaatsvinden. Haal de strijd en passie die je normaal gesproken op het veld laat zien in jezelf naar boven en doe mee aan het online FIFA20 toernooi op de PlayStation 4.

  Het toernooi voor leden van V.O.C. Rotterdam vindt plaats op dinsdag 5 mei. Normaal de dag van rommelmarkten en Bevrijdingsfestivals, maar dit jaar in het teken van #StayHome. Om 13 uur gaat het toernooi van start en omstreeks 18 uur is het afgelopen. De spelers die in de top 3 eindigen winnen een leuke prijs, namelijk een waardebon van 30 euro om te besteden bij de bar op V.O.C. als we weer open zijn!

  Doe ook mee met het Rotterdamse #StayHome Clubkampioenschap V.O.C. en schrijf je in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOTu5CYv8BtjeCDioY8LX8TONDuKtpfPRTS2LgXHX1AN0vMQ/viewform

  Inschrijven kan tot en met maandag 4 mei. Alle leden van V.O.C. Rotterdam kunnen gratis aan het toernooi meedoen. Het toernooi wordt gespeeld met de spelmodus: FIFA Ultimate Team (FUT) met een maximale team rating van 86. Je dient natuurlijk ook te beschikking over FIFA20 en een PlayStation 4 met PlayStation Plus. Via een Whatsapp-groep wordt tijdens het toernooi onderling gecommuniceerd tussen deelnemers en de organisatie. 

  Samen met Gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en mCon esport organiseert V.O.C. de Rotterdamse #StayHome Clubkampioenschappen. Laat jouw FIFA20 skills zien en kroon jezelf tot clubkampioen van V.O.C. Rotterdam.

  Dinsdag 5 mei van 13.00 tot 18.00 uur
  3x tegoedbon van 30 euro voor de bar op V.O.C.
  Online FIFA20 toernooi
  FIFA Ultimate Team (FUT) op PlayStation 4

  Meer informatie en inschrijven kan via onze website.