• Kledingplan V.O.C. jeugd

  Met ingang van seizoen 2019 – 2020 biedt V.O.C. haar jeugdleden het volgende kledingplan aan.
  Elke jeugdspeler, behalve de F-mini’s, ontvangt een kledingpakket dat bestaat uit een shirt met een lange mouw, broek, sweattop en een rugtas. De keepers ontvangen een keeperspakket.

  De foto toont een shirt met korte mouw, maar het wordt dus een shirt met lange mouw.

   

  De winkelwaarde van dit pakket is €159,-.

   

  De eigen bijdrage voor dit pakket is €22,50 per speler per seizoen.

   

  Na afloop van het seizoen levert elke speler het pakket weer in goede staat in. Indien een pakket niet volledig of (deels) beschadigd wordt ingeleverd, dan zorgt de speler ervoor dat de beschadigde items worden vervangen door nieuwe of betaalt €100 euro aan vervangingskosten.

   

  Aan het begin van het daaropvolgende seizoen worden de pakketten weer verstrekt. Het pakket gaat drie seizoenen mee.

   

  Waarom doen we dit?
  Door dit plan kunnen we kleding een stuk goedkoper aanbieden dan wanneer het in de winkel gekocht wordt. Over drie seizoenen is de eigen bijdrage €67,50 en dit levert de speler dus een voordeel van €91,50 ten opzichte van de winkelwaarde van €159,- Als een speler groeit, hoeft er geen nieuwe kleding gekocht te worden. In het komende seizoen krijgt de speler weer een pakket op maat. Dit is feitelijk nog een financieel voordeel.

  Daarnaast zorgt dit kledingplan voor een uniforme uitstraling.

  Dit kledingplan wordt voor tenminste drie jaar gesponsord door BMW en Mini dealer Dubbelsteyn. Naast de lagere aanschafkosten voor de kleding, levert dit V.O.C. ook extra sponsorinkomsten op waarmee onder meer trainers kunnen worden betaald. Het doel dat Dubbelsteyn en V.O.C. met deze sponsorovereenkomst hebben is met name om het jeugdvoetbal verder te stimuleren.

  Uitgifte van de pakketten en betaling
  Voor de aanvang van de competitie in seizoen 2019-2020 zullen de pakketten verstrekt worden via de V.O.C.-shop. Hierover volgt later meer informatie. Houdt hiervoor ook de website in de gaten.

  De eigen bijdrage van €22,50 wordt via de contributie-inning betaald.

  Als je vragen hebt, stuur een email naar administratie@voc-rotterdam.nl.