• V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie (23 - 25 augustus)
  Op 23, 24 en 25 augustus is het V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie, schrijf uw kind in voor 31 juli, want tot 31 juli geldt er een vroegboekprijs. Het V.O.C Voetbalkamp is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. 

  Het V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie
  Het V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie is het leukste voetbalkamp van Rotterdam en omgeving. Het is het voetbalkamp waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens het V.O.C. Voetbalkamp dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

  Thema: Pre-seasson
  Het V.O.C. Voetbalkamp is sowieso meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens het V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie is het thema dit keer: pre-season. Schrijf daarom snel in om uw kind fit en voorbereid aan het nieuwe seizoen te laten te beginnen en vooral om uw kind heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

  Vroegboekprijs € 109,- voor 3 dagen bij inschrijving tot 31 juli
  Als u uw kind inschrijft voor 31 juli voor het V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie dan profiteert u van de vroegboekprijs van € 109,-. Na 31 juli 2021 geldt de reguliere prijs van € 125,- voor 3 dagen.

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link

  Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam in de zomervakantie 19 t/m 23 juli 
  Overigens is er in het begin van de zomervakantie ook een Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam in de zomervakantie. Van 19 t/m 23 juli kunnen kinderen van 6 tot en met 14 deelnemen aan dit voetbalkamp.


  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com

  We verwelkomen uw kind graag op 23 augustus bij het V.O.C. Voetbalkamp in de zomervakantie! Tot dan!