• Ik ben begonnen met golf en padel (wie niet?)

  • Ik ben Bart Ruyters 26 jaartjes jong en sinds mijn 4de lid bij V.O.C. Vele zullen mij herkennen van achter maar vooral aan de bar. Afgelopen jaar ben ik dan ook met veel enthousiasme toegetreden tot de barcommissie. Daarnaast heb ik het cricketen en voetballen gelukkig ook weer kunnen oppakken.

    Voetballen doe ik in het geweldige zaterdag 2 waar de meeste energie naar de 3de  helft gaat. En zelfs met mijn Buikje zit ik met cricket bij de topsport selectie van het jaar. Normaliter in elftal nummer 2 en als het een beetje tegen zit met de bezetting van 1e elftal mag ik ook een weekendje aantreden in het eerste elftal. Hierdoor zijn de ‘normale’ weekenden meestal goed gevuld met V.O.C.

    Doordat voetbal, cricket en een aantal barcommissieactiviteiten het afgelopen ‘coronajaar’ bijna stilgelegen hebben ben ik onlangs begonnen met golf en padel (wie niet?) om ervoor te zorgen dat ik ook nog een beetje in beweging blijf. Niet de meest intensieve sporten, maar het houd je lekker bezig. En net als iedereen ben ik ook erg blij om mijn plekje op het terras bij van Zanten weer te kunnen bemachtigen. Verder zie ik Max de Boorder op de dinsdagen maar niet in het weekend en vraag ik mij toch af wat hem bezighoudt in deze tijd….