• Naam:
  Tessa Padberg

  Betrokken bij VOC door: Ik voetbal nu 3 jaar bij VOC. Daarvoor zat ik op HCR, maar voetbal leek me veel leuker. Thuis en op school voetbalde ik ook al met veel plezier. In middels zit in in de MO15-1 en werk ik al gastvrouw bij VOC!

  Wat is er in jouw dagelijks leven veranderd  in deze tijd? Ik kan veel minder met vrienden en vriendinnen afspreken. Toch zie ik veel van hun wel, maar het  kan niet in grote groepen. Ook school is erg veranderd. Ik heb alles online les en soms online toetsen. Voetbal kan ook niet meer zoals normaal. 

  Wat zou je helpen?  Dat we weer snel kunnen afspreken in grote groepen zonder dat je moet opletten voor de politie. Ik mis dat namelijk heel erg. Als de wedstrijden op Zaterdag ook weer gespeeld kunnen worden zou ik dat wel heel leuk vinden. Ook het trainen met het hele team is nog gezelliger dan met de helft. 

  Wat mis je het meest aan VOC? Het meest mis ik de wedstrijden op zaterdag en gewoon al die drukte en mensen daar. Als die zaterdagen weer normaal zouden zijn dan is het gastvrouwenwerk ook meer zoals het hoort te zijn. 

  Wat is jouw goudentip? Hou je sterk, binnenkort kan je gewoon weer afspreken met iedereen!

  Ik geef het stokje door aan: Max Appelman