• Naam: Skye Ulijn

  Betrokken bij VOC door: Ik zat eerst op hockey bij de overburen, HCR. Een paar van mijn beste vriendinnen op de basisschool zaten op voetbal toen het meidenvoetbal daar net begonnen was. In de pauzes op school gingen we altijd voetballen in plaats van hockeyen. Toen merkte ik dat ik voetbal eigenlijk veel leuker vond. En ben ik een jaar later overgestapt naar voetbal op VOC! Sinds dat ik ben overgestapt zit ik op dit moment in mijn 4e seizoen en ben ik dit jaar begonnen met training geven aan het team MO11-2!

  Wat is er in jouw dagelijkse leven veranderd in deze tijd? Natuurlijk heb ik nu online school in plaats van fysieke school. Ik moet soms best lange dagen achter de computer zitten en heb zelfs al een paar toetsen moeten maken. je kan dus zeggen dat ik het iets drukker heb gekregen met school dan eerst. Voor de rest spreek ik wel iets minder af met vrienden door de maatregelen, maar gelukkig zie ik een paar vriendinnen nog vaak genoeg!

  Wat zou je helpen? Dat het allemaal zo snel mogelijk weer naar normaal gaat. Sinds kort trainen we gelukkig weer één keer per week, maar ik mis de wedstrijden op een zaterdag en gewoon kunnen afspreken met iedereen heel erg.

  Wat mis(te) jij het meest aan VOC? Zoals ik al zei het normale leven met zaterdag wedstrijden en normale schooldagen. Een deel van mijn familie heb ik ook al lang niet gesproken dus die zou ik ook graag weer snel willen zien.

  Wat is jouw gouden tip? Probeer gewoon te onthouden dat hopelijk zo snel mogelijk alles weer zoals eerst werd!

  Ik geef het stokje door aan: Tessa Padberg