• Naam:
  Mirre van der Werf

  Betrokken bij VOC door:  In de zomer van 2019 kwam ik terug van een jaar in Kaula Lumpur. Daar had ik op de internationale school gevoetbald en dat wilde ik graag blijven doen toen we terug kwamen in Nederland. Dus moesten wij een club vinden. Toen kwamen wij op VOC. Ik vind het heel leuk bij VOC. Ik ben met mijn team (MO11-2) meteen eerste geworden in het allereerste seizoen bij VOC. 

  Wat is er in jouw dagelijkse leven veranderd in deze tijd? Ik deed voor de Corona tijd veel sport (voetbal, tennis en zwemmen) maar toen opeens niks omdat wij niet meer mochten sporten. Gelukkig mag dat nu wel weer.

  Wat zou jou helpen? Wat mij heeft geholpen waren whatsapp berichtjes en facetime gesprekjes met vrienden en vriendinnen.

  Wat mis(te) jij het meest aan V.O.C? Ik miste het trainen met mijn vriendinen uit mijn team. ik vind het fantastice dat wij weer mogen trainen.

  Wat is jouw gouden tip? Was je handen heel vaak en disenfect you spullen vaak.

  Ik geef het stokje door aan: Skye Ulijn, hero van mijn team