• Naam:
  Max Appelman

  Betrokken bij voc door: ik ben lid van V.O.C. sinds mijn vijfde. Ik ben bij de kabouters begonnen. Sindsdien heb ik in het eerste team gezeten. En momenteel speel ik bij de jo14-1. Ik geef nu ook elke vrijdagmiddag training aan de jo9-1, af en toe vermoeiend maar altijd leuk om die jongens wat bij te leren.

  Wat is er in jouw dagelijks leven veranderd in deze tijd: eigenlijk is alles veranderd. Ik zit op het Montessori Lyceum Rotterdam maar ik heb natuurlijk deze tijd even geen fysieke lessen. Alleen online lessen bevallen mij wel prima. Je bent goed uitgerust en hebt minder toetsen op school. Wat ik wel heel erg heb gemist zijn de wedstrijden met je team op de zaterdag en dan na de wedstrijd nog even blijven hangen in het clubhuis of nog even een balletje trappen. Nu moest ik het hebben van mijn broertje Floris waarmee ik dan af en toe op straat even een wedstrijdje deed. Van het voetballen binnen worden mijn ouders onderhand ook gek. Het is dus voor beide kanten heel lekker dat de trainingen weer zijn gestart! 

  Wat zou je helpen?: als iedereen zich nu even aan de regels houdt is het hopelijk snel weer een beetje normaal. Dit seizoen is nu voorbij maar het zou wel fijn zijn als we na de zomer vakantie het nieuwe seizoen weer volledig zouden kunnen beginnen en afmaken.

  Wat mis je het meest aan V.O.C.?: Eigenlijk kort gezegd alles. Natuurlijk de trainingen en wedstrijden maar wat ik in deze tijd echt mis is de gezelligheid op V.O.C. Zeker op voc is dat normaal geen probleem dus dat mis ik heel erg. 

  Wat is jouw gouden tip?: zorg dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Dan is het hopelijk snel voorbij! Blijf lachen en blijf gezond!

  Ik geef ‘t stokje door aan: Bas schuckink kool