• Naam:
  Martijn van Itallie

  Betrokken bij VOC door: In 2003 ben ik bij VOC terecht gekomen via Bart Gaell. Dat was in de tijd dat het terrein aan de Hazelaarweg betrokken werd. Ik heb in diverse teams gevoetbald, het 17e , het 8e en tenslotte bij de veteranen. Vorig seizoen heb ik mijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Ik ben al heel wat jaren trainer en coach van de teams van mijn dochters en van de dames, dus ik sta nog regelmatig op het veld. Ik heb namelijk 3 dochters, die allemaal voetballen en een voetballende echtgenote. Elk jaar train en coach ik een andere dochter en eens per maand train ik de dames. Naast mijn activiteiten op het veld heb ik het lustrum in 2005 mede georganiseerd. Ik heb ik mij ingezet voor de senioren voetbal commissie en de technische commissie. Ook heb ik geholpen bij de organisatie van de VOC – Feyenoord wedstrijd in 2014. De laatste jaren help ik met de opbouw van het meisjes- en damesvoetbal bij VOC. Mijn doel is om komend seizoen (of het seizoen daarna) te starten met een VOC dames team in de KNVB competitie!

  Wat is er in jouw dagelijkse leven veranderd in deze tijd? Ik werk nog meer thuis dan ik al deed. De enorm volgeplande agenda is nu een stuk leger. In het begin vond ik dat wel prettig, maar nu mag er wel wat meer leven in de brouwerij komen. Ik benut de vrije tijd om veel te sporten, met name hardlopen en wielrennen.

  Wat zou jou helpen? Dat ik mijn moeder weer eens een knuffel zou kunnen geven.

  Wat mis jij het meest aan V.O.C? Ik mis de wedstrijden van MO11-2, het team waar ik dit jaar coach van ben. Het is een geweldig en enthousiast team met leuke ouders. We zijn dit seizoen winterkampioen geworden en ik mis de wedstrijden op zaterdag. Verder smacht ik soms naar een biertje op het VOC balkon bij de ondergaande zon.

  Wat is jouw gouden tip? Blijf gezond en probeer binnen de mogelijkheden te doen wat nog wel kan. 

  Ik geef het stokje door aan: Mirre van der Werf