• Naam: Bas Schuckink Kool

  Betrokken bij V.O.C. door:  Ik ben begonnen met voetballen bij VV Hillegersberg, omdat ik dicht bij die club woon en er op een jongere leeftijd kon beginnen met voetballen. Na 1 jaar kwam ik bij V.O.C. terecht door mijn vrienden en ouders. Ik startte in de f mini’s bij AC Milan vervolgens heb ik in verschillende selectieteams gezeten en zit ik momenteel in de jo15-1.

  Wat is er in jouw dagelijks leven veranderd in deze tijd? Aan het begin was het erg wennen, je mag (bijna) geen vrienden zien, je verveelt je door het thuis blijven, geen voetbal meer enz… . Het voelt een beetje als vakantie door het mooie weer en weinig school. Sinds een paar weken is er ook weer training en over een week gaat mijn school ook weer open en gaat het dus gelukkig steeds meer op het “normale” leven lijken. 

  Wat zou jou helpen? Wat mij zou helpen is als het zo door blijft gaan en het steeds ietsje beter gaat worden. Ik hoop dat ik binnenkort weer met m’n vrienden op het hoofdveld kan staan om een wedstrijd te spelen. 

  Wat mis je het meest aan V.O.C.? Ik mis de normale zaterdag: met m’n vrienden de tegenstander verslaan, daarna blijven hangen en een broodje halen in het clubhuis om nog even een wedstrijd te bekijken. Ook mis ik de trainingen vooral omdat het nu mooi weer is en het lang licht blijft. Ik hoop dat dit snel weer op normale wijze kan plaatsvinden!

  Wat is jouw gouden tip? Geniet nu nog even voordat je weer naar school moet en de drukte weer begint.

   

  Het stokje is gisteren voor het laatst aan mij doorgegeven. Morgen is Rene Van Ierschot aan de beurt.