• Gezocht Webredacteur

  Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om online content te creëren voor onze VOC-website en socials. Help je graag om onze digitale communicatiekanalen te optimaliseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Onze website verdient een fikse opfrisbeurt. Dat is het belangrijkste speerpunt voor de komende periode. Creatieve handjes zijn dus zeer welkom.

  Wat ga je doen?

  Je maakt heldere en aansprekende content in tekst en beeld. Je stelt de contentkalender op en bewaakt de planning en de uitvoering ervan. Dit doe je door veel contact te hebben met leden van de andere commissies en te weten wat er allemaal speelt op VOC. En dat zijn niet alleen de voetbal- en cricketteams ;-). Ook de barcommissie, de evenementencommissie en bijvoorbeeld de gedragscommissie hebben vaak interessant nieuws. VOC-leden geven je de input die jij vertaalt in een artikel, nieuwsbericht of een leuke social-post.

  Dit alles doe je natuurlijk in samenwerking met de andere leden van de communicatiecommissie.

  Kortom:

  • Je maakt en bewaakt de contentkalender en de -planning
  • Je schrijft teksten en verzorgt bijpassend beeldmateriaal
  • Je publiceert foto’s, video’s en teksten op onze website en zorgt ervoor dat ze op onze online platformen zoals Twitter, Instagram, YouTube en Flickr worden geplaatst
  • Je helpt bij het maken van de VOC-nieuwsbrief en het updaten van de huidige website

  Heb je er zin in of wil je eerst nog meer weten? 

  Bel 06-50 858 283 of mail