• Tijdens het Sport Film Festival Rotterdam in Lantarenvenster draait de film SACHIN: A BILLION DREAMS. De film is gebaseerd op het leven van Indiase cricket icoon en levende legende Sachin Tendulkar. Een verhaal van een rusteloze 10-jarige jongen en zijn reis van kijken naar Kapil Dev die India’s eerste World Cup in de lucht lift, naar de vervulling van zijn droom; de World Cup met India winnen. Hij is de meest gevierde sporter in India, een deugdzame held die een tijdperk neerzette, waar de Indiërs trots op zijn. De film vangt Tendulkar’s toewijding aan cricket en zijn persoonlijke leven in dramatische details, evenals aspecten van zijn leven die nooit gehoord of eerder gezien zijn onthult.

  WIN Gratis kaartjes:

  Speciaal voor V.O.C.'ers heeft Rotterdam Topsport 5x 2 kaarten beschikbaar gesteld aan degene die op social media de mooiste V.O.C. cricket foto's weet te posten. Vergeet niet om Rotterdam Topsport en V.O.C. te taggen in je post op Facebook, Twitter of Instagram.

  De film draait dezee week twee keer.

  Donderdag 11 april 21.00u

  Zaterdag 13 april 19.00u

  Wil je gewoon zelf kaartjes kopen of meer informatie over het Film Festival ga dan naar https://sportfilmfestivalrotterdam.nl/